Beste leden en andere belangstellenden,

In verband met de huidige situatie rond de Corona-crisis heeft het bestuur van de Hoornvlies Patiëntenvereniging besloten om de Nationale Hoornvliesdag 2020 (gepland voor 9 mei 2020) af te gelasten. Gezien de onzekerheid van toekomstige ontwikkelingen en de benodigde voorbereidingstijd, acht het bestuur het niet haalbaar om een nieuwe datum in 2020 te bepalen. De eerstvolgende Nationale Hoornvliesdag zal daarom op een nog nader te bepalen datum in het voorjaar 2021 worden gehouden.

Het is nog even weg maar wij wijzen u nu alvast u op het Nationaal Oogcongres dat gepland staat voor 14 november 2020. Dit congres wordt georganiseerd door de Oogvereniging, het Oogfonds en de samenwerkende patiëntenverenigingen, waaronder de Hoornvlies Patiëntenvereniging. Meer informatie over deze dag leest u te zijner tijd op onze website, op onze facebookpagina en uiteraard in ons magazine Oog voor U.

 

 

Nationale Hoornvliesdag 2020 gaat niet door

Reacties

 • 18 april 2020 om 12:58
  Permalink

  Ik stel het op prijs dat mijn naam op de lijst komt te staan. Ik word graag op dr hoogte gehouden omtrent , lezingen, nieuwsbrieven, lotgenoten contacten aangaande fuchs

  Beantwoorden
  • 14 juli 2020 om 10:41
   Permalink

   Informatie wordt bijtijds aan de leden verzonden. Wijze van aanmelden volgt ultimo 2020.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *