Zoals elke patiëntenvereniging krijgt ook De Hoornvlies Patiënten Vereniging elk jaar van de overheid een subsidie. Deze subsidie is sinds de oprichting van de HPV gehalveerd.

De HPV is met haar activiteiten onderscheidend én aanvullend. Binnen de oogzorg vervult zij een impactvolle rol en is, naast haar onderscheidende en aanvullende activiteiten, verbindend,  zichtbaar én waarde toevoegend in de complexe context van een hoornvlies patiënt.

Wij zijn daarom enorm verheugd enkele trouwe sponsors te hebben. Op onze Nationale Hoornvliesdag is een aantal van deze sponsors aanwezig met een stand op de marktplaats. Zonder hen zou de dag niet mogelijk zijn. Ook in ons CORNEA Magazine zijn advertenties van enkele sponsors opgenomen. Hun bijdrage is onontbeerlijk. Het magazine wordt twee keer per jaar in oplage van 2000 exemplaren verzonden aan leden, geïnteresseerden, hoornvliesklinieken, oogpoli’s, partners in de weefselketen en relaties. De reacties die het bestuur uit land krijgt, is dat het magazine een hoge leesintensiteit heeft en is met de inhoudelijke artikelen zeer informatief en vooruitstrevend.

Onze hoofdsponsors zijn:

       

 

Onze overige sponsors zijn:

 


Aanmelden als sponsor

Wil je als organisatie aanmelden als sponsor, vul dan onderstaand formulier in. Alvast heel erg bedankt.

  Naam bedrijf:

  Naam (verplicht):

  heermevrouw

  Voorletters:

  Tussenvoegsel:

  Achternaam:

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Adres

  Straat:
  Huisnummer:
  Postcode:
  Woonplaats:

  Bankrekeningnummer (verplicht):