Iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen in de oogzorg is welkom om het Oogcongres te bezoeken. Het congres is een samenwerking tussen het Oogfonds, de Oogvereniging, de MaculaVereniging, de Hoornvlies Patiënten Vereniging en Vereniging Oog in Oog.

Lokatie, tijd en programma

Het congres start om 9.30 en wordt gehouden in het Polargebied van Media Plaza in de Jaarbeurs te Utrecht, direct achter het Centraal Station. Meer informatie over onder meer de lokatie en het programma vindt u op de site van het Oogcongres.

Tijdens dit Oogcongres geven specialisten in de oogzorg lezingen over uiteenlopende onderwerpen: van de behandeling van oogontstekingen tot de inzet van een robot bij ingewikkelde oogoperaties. Het programma bevat daarnaast lezingen over oogaandoeningen als staar, maculadegeneratie, glaucoom en uveitis.

Leefstijl

Deelnemers kunnen zich tijdens het Oogcongres ook uitgebreid laten informeren over leven met een oogziekte of visuele beperking met onderwerpen als: een diagnose, hoe nu verder?; invloed van voeding op maculadegeneratie; zien met één oog en slaap-waakstoornissen.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven via oogcongres.nl.

Een toegangskaart kost €17,50. Leden van de organiserende patiëntenverenigingen ontvangen €5,- korting.

18 november 2017 – Oogcongres in Utrecht
Getagd op: